kontakt: +30 23510 37167 | info@pierroll.gr

kontakt

Si të na kontaktoni!

Përgjegjës komunikimi: K. Athanasiadhis, T. Karadhukas, A. Tabulidhis

Për më tepër informacion mund të komunikoni me ne nëpërmjet formës së kontaktit që jepet më poshtë, ose në numrat e mëposhtëm të telefonave, prej orës 09:00 deri 17:00, nga e Hëna deri të Premten, dhe ne do tju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

 

Formë kontakti

Të dhënat tona

PIERROLL O.E.
Km i 1-rë i autostradës Katerini – Selanik
kodi postar: 60100
Katerini - Greqi

Tel: +30 23510 37167
Fax: +30 23510 37027
Email: info@pierroll.gr, pierroll@hol.gr