kontakt: +30 23510 37167 | info@pierroll.gr

GODINAT

GODINAT pierroll

Prodhimi

Shoqëria Pierroll trajton me përgjegjësi dhe konsekuencë prodhimin e produkteve të saj në kombinim me dorëzimin e menjëhershëm, dhe konsiderohet si një nga shoqëritë më serioze dhe të besueshme të grilave të aluminit dhe sistemeve mbrojtëse kundër mushkonjave në Greqinë veriore.

 

pamje - Prodhimi

 

 

 

GODINAT pierroll

Magazinimi i lëndës së parë

Lëndët e para që zgjidhen për tu përdorur në prodhimin e grilave dhe produkteve të tjera janë të një cilësie mjaft të lartë dhe vijnë nga furnizues të miratuar, të cilët respektojnë rregullatoret dhe kontrollet e cilësisë.

 

pamje - Magazinimi i lëndës së parë

 

GODINAT pierroll

Produkte të gatshme

Në godinat e saj, shoqëria magazinon produktet të cilat janë gati për dorëzim dhe transportim tek profesionistët.

pamje - Produkte të gatshme