kontakt: +30 23510 37167 | info@pierroll.gr

Mirë se erdhët në PierRoll Ο.Ε.

Historiku dhe fusha e veprimtarisë së PierRoll.

 

PIER ROLL u themelua në Katerini në vitin 2000 si një biznes me një pronar, duke patur si objekt veprimtarie prodhimin dhe tregtimine grilave të aluminit, si dhe të sistemeve të mbrojtjes kundër mushkonjave.

 

Viti 2003, një vit kyç, e gjen shoqërinë PIER-ROLL në fazën e eksportimit të produkteve të saj në shtetet Ballkanike e ato të Europës Lindore.

më tepër...

picture


Gamë e gjerë fletëzash alumini poliuretani me ngjyra RAL dhe ngjyra imitim druri.

 

picture


Larmi e madhe kutish me përmasa të ndryshme për grila alumini dhe sintetike, të cilat përdoren për ndërtimin edhe të aplikimeve më kërkuese..

 

picture


Grilat prej alumini ose sintetike gjejnë zbatim në pallate, godina publike, shtëpi private, vila, ndërtesa bregdetare etj.

 

pierroll rolo

Na kontaktoni

Për më tepër informacion mund të na kontaktoni në të dhënat e mëposhtme, prej orës 8:00 deri në orën 17:00, ose na dërgoni një e-mail dhe ne do të vijmë në kontakt me ju sa më shpejt që të jetë e mundur.

Tel: +30 23510 37167
Fax: +30 23510 37027
Email: info@pierroll.gr, pierroll@hol.gr