kontakt: +30 23510 37167 | info@pierroll.gr

PROFILI I SHOQËRISË

Pier Roll dhe fusha e veprimtarisë sonë

PROFILI I SHOQËRISË

 

PIER ROLL u themelua në Katerini në vitin 2000 si një biznes me një pronar, duke patur si objekt veprimtarie prodhimin dhe tregtimine grilave të aluminit, si dhe të sistemeve të mbrojtjes kundër mushkonjave.

 

Viti 2003, një vit kyç, e gjen shoqërinë PIER-ROLL në fazën e eksportimit të produkteve të saj në shtetet Ballkanike e ato të Europës Lindore, duke zgjeruar aktivitetin e saj në fushën e grilave sintetike, tashmë me emërtimin e ri PIER-ROLL O.E.

 

Sot, duke patur si pikësynim kryesor CILËSINË – SHËRBIMIN – ÇMIMET KONKURENTE dhe duke u gjetur në krah të partnerit tonë që ofron ekspertizë dhe përvojë, PIER-ROLL ju ofron rezultate të garantuara.