επικοινωνία: +30 23510 37167 | info@pierroll.gr

πολιτική εταιρίας

Νομικά Θέματα και Ανακοινώσεις


Αποκήρυξη Πνευματικών δικαιωμάτων

πνευματικά δικαιώματα © pierroll.gr 2011
Η παρούσα ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της εταιρίας Pierroll Ο.Ε. με έδρα την Κατερίνη στην Ελλάδα και ο αναμφίβολα ιδιοκτήτης της εταιρίας είναι οι Κ. Αθανασιάδης, Τ. Καραδούκας, Α. Τομπουλίδης. Όλα τα περιεχόμενα και οι εικόνες μαζί και ολοκληρωτικά με την ιστοσελίδα προστατεύονται από τους Ευρωπαϊκούς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και απαγορεύετε η αντιγραφή και ή κλοπή των εικόνων, φωτογραφιών και γενικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για οποιαδήποτε εμπορικές ή μη εργασίες χωρίς την σαφή άδεια των ιδιοκτητών της παρούσας ιστοσελίδας…

 

Πολιτική περί ιδιωτισμού

Η εταιρίας Pierroll Ο.Ε. λαμβάνει πολύ αυστηρή την νομοθεσία περί ιδιωτισμό των πελατών και επισκεπτών της, γι αυτό ότι πληροφορίες που ζητούνται να συμπληρωθούν στις φόρμες της ιστοσελίδας μας είναι για την καλύτερη και ποιο ακέραια παροχή των υπηρεσιών της εταιρίας. Η εταιρία δεν θα δώσει, πουλήσει, δανείσει ή χρησιμοποιήσει σε καμία περίπτωση τα στοιχεία σας, χωρίς την σαφή σας έγκριση.
Η μόνη περίπτωση που η εταιρία θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας είναι για την παρακολούθηση προϋπολογισμών και εκτιμήσεων κίνησης και επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, όπου και θα εκτελούνται από το προσωπικό της εταιρίας, και κανένα όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές διευθύνσεις, θα εξαχθούν, παρά μόνο για την σαφή και άμεση εξυπηρέτηση σας.

 

Τίτλοι

Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδας: Visiongraphics.gr
Φιλοξενία ιστοσελίδας: Fastlighthost.com