Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ

PIERROLL

 

Ξεκινήσαμε πριν από 22 χρόνια με ένα απλό όραμα: να προσφέρουμε ποιοτικά οικιακά ρολά και σίτες σε προσιτές τιμές, με έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Από τότε, έχουμε εξελιχθεί σε μια ακμάζουσα επιχείρηση με φήμη για την αξιοπιστία, την ακεραιότητα, και την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας.

Προσφέρουμε οικιακά ρολά και σίτες σε επαγγελματίες κατασκευαστές αλουμινίου και κουφωμάτων.

Η δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ακλόνητη. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε προσιτές τιμές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα.

Πιστεύουμε στην προσωπική επαφή με τον πελάτη. Γνωρίζουμε ότι κάθε σπίτι και κάθε ανάγκη είναι διαφορετική. Γι’ αυτό, αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ατομικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό και το στυλ σας. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την ίδια υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και για τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα στεκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, προσφέροντάς τους την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία. Η PIER-ROLL απλά εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Το 2003 χρονιά σταθμός, βρίσκει την PIER-ROLL να εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης, να επεκτείνετε πλέον και στον χώρο του συνθετικού ρολού και να είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο είδος της πανελλαδικά.