Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή είναι η πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας από τον Courier. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ. Η Αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

 

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Visa, Visa Electron, MasterCard και American Express. Σε πληρωμές με χρεωστικές κάρτες ή American Express, η χρέωση θα γίνεται σε αληθινό χρόνο.

 

Τραπεζική Κατάθεση

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και θα σας παραχωρήσουμε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο πρέπει να γίνει η κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από τράπεζα της χώρας στην οποία εκδόθηκε το παραστατικό της παραγγελίας και ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με όλες τις χρεώσεις τις τραπεζικής συναλλαγής.

Πρέπει να υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της αγοράς σας στα στοιχεία της κατάθεσης, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε όταν έγινε η παραγγελία. Η παραγγελία θα αποσταλεί μόνο αν λάβουμε την κατάθεση.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε 72 ώρες, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Σε αυτήν την περίπτωση, για να πραγματοποιήσουμε την επιστροφή, θα χρειαστούμε τον κωδικό IBAN σας. Γι αυτό θα πρέπει να μας παραχωρήσετε τα στοιχεία σας μέσω μετά από επικοινωνία. Μόλις λάβουμε αυτά τα στοιχεία, θα διεξάγουμε την επιστροφή των χρημάτων. Μην ξεχνάτε ότι ο κωδικός IBAN πρέπει να ανήκει σε τράπεζα της χώρας στην οποία αποστέλλεται η παραγγελία.