Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή
Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη, από τον ιστότοπο https://pierroll.gr ιδιοκτησίας της εταιρίας με επωνυμία  «Κ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Τ. ΚΑΡΑΔΟΥΚΑΣ Α.ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ Ο.Ε», διακριτικό τίτλο «PierRoll O.E.», ΑΦΜ: 999824437, ΔΟΥ: Κατερίνης και ΓΕΜΗ:052646348000, εφεξής «η εταιρεία», προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου https://pierroll.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.
 
Σκοπός της εταιρείας μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο συγκεκριμένος Ιστότοπος/ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του Internet, να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, όπως και για ενημερώσεις σχετικά με την εταιρία, και για αγορές των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.

Όλα τα χαρακτηριστικά, περιεχόμενα, προϊόντα και τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα pierroll.gr είναι υποκείμενο σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση. Ακριβές βάρος, μεγέθη και παρόμοιες περιγραφές είναι κατά προσέγγιση και παρέχονται μονάχα για λόγους καθοδήγησης.

Η εταιρία Pierroll OE καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για το δυνατότερο ποιο ακριβή παρουσίαση των ιδιοτήτων των προϊόντων της. Λόγου της ροής αποκατάστασης των Α’ υλών, και της βιομηχανικής επεξεργασίας, οι παραγωγοί των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν το σχεδιασμό και να χρησιμοποιήσει παρόμοια Α’ υλικά άμα κριθεί απαραίτητο για την προσάρμοση της παραγωγής ή λόγου έλλειψης των υλικών παραγωγής.

Η συμπερίληψη κάποιων προϊόντων ή υπηρεσιών σε αυτήν την ιστοσελίδα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν υποδηλώνει ή εγγυάται ότι αυτά τα προϊόντα ή υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμα σε μελλοντικές περιόδους.

Είναι δικιά σας υπευθυνότητα να εξακριβώνετε και να συμμορφώνεστε με όλους τους εφαρμοσμένους τοπικούς, κρατικούς, και ομοσπονδιακούς νόμους (περιλαμβάνοντας ελάχιστο όριο ηλικίας) σχετικά με την απόκτηση, χρήση και πώληση κάθε προϊόντος που αγοράστηκε από το ιστότοπο pierroll.gr.

Πραγματοποιώντας μία παραγγελία, συμφωνείτε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε θα χρησιμοποιηθούν απολύτως νόμιμα.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες του ιστότοπου pierroll.gr είναι ολοκληρωμένες, ακριβής και πρόσφατες. Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας, οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβής, λανθασμένες ή να μην έχουν αναβαθμιστεί. Για παράδειγμα, προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα, μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδιότητες από αυτά που παρουσιάζονται ή μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικό κόστος από αυτό που αναφέρετε στην Ιστοσελίδα.

Ακόμα, μπορεί να κάνουμε αλλαγές σε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και την διαθεσιμότητα χωρίς καμία προειδοποίηση. Ενώ είναι δικιά μας υπευθυνότητα να επιβεβαιώνουμε τις παραγγελίες σας μέσου email, αυτό δεν καθιστά την αποδοχή μιας παραγγελίας ή την επιβεβαίωση μας για προσφορά πώλησης ενός προϊόντος ή υπηρεσίας. Έχουμε το δικαίωμα, χωρίς καμία προειδοποίηση, να μειώσουμε την ποσότητα σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία και ή να αρνηθούμε την εξυπηρέτηση σε πελάτη. Μπορεί να ζητήσουμε αποδεικτικά στοιχεία (για παράδειγμα ταυτότητα για επιβεβαίωση ηλικίας κλπ.) προτού την αποδοχή ή την εκτέλεση της παραγγελίας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σήμα
Όλος ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων του ιστότοπου, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτού, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα ή σήμα, είναι καταχωρημένα και χρησιμοποιούνται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.
 
Μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Ιδιωτικό Απόρρητο). Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται στον επισκέπτη/χρήστη από τον ιστότοπο https://pierroll.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία τους με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν.
 
Μπορούν να Γνωστοποιηθούν τα στοιχείου μου σε Τρίτους/Άλλες Εταιρίες;
 
Τα δεδομένα αυτά τα επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή της Οδηγίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD), καθώς επίσης και του Κανονισμού για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR) με εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018. Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραπέμπουμε στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Ιδιωτικό Απόρρητο) του παρόντος ιστότοπου. Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά
  • με αιτήματα των επισκεπτών μέσα από την φόρμα επικοινωνίας,
  • για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας
  • ειδικές προσφορές και νέα του site μας
Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Ιδιωτικό Απόρρητο)
 
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του ιστότοπου https://pierroll.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
 
Επωνυμία: PierRoll O.E.
ΑΦΜ: 0000000000
ΔΟΥ: Κατερίνης
ΕΔΡΑ: 1ο χλμ. Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, Κατερίνη 60100
 
Η παρούσα σελίδων ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά τους παρούσα Όρους Χρήσης. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 31 Ιανουαρίου 2021. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε οι Όροι Χρήσης, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.