KARRIERA E

PIERROLL

PIER ROLL u themelua në Katerini në vitin 2000 si një biznes me një pronar, duke patur si objekt veprimtarie prodhimin dhe tregtimine grilave të aluminit, si dhe të sistemeve të mbrojtjes kundër mushkonjave.

Sot, duke patur si pikësynim kryesor CILËSINË – SHËRBIMIN – ÇMIMET KONKURENTE
dhe duke u gjetur në krah të partnerit tonë që ofron ekspertizë dhe përvojë,
PIER-ROLL ju ofron rezultate të garantuara.

PIKA E REFERENCS DHE

EKSPORTET

Viti 2003, një vit kyç, e gjen shoqërinë PIER-ROLL në fazën e eksportimit të produkteve të saj në shtetet Ballkanike e ato të Europës Lindore, duke zgjeruar aktivitetin e saj në fushën e grilave sintetike, tashmë me emërtimin e ri PIER-ROLL O.E.