I RI

MEKANIZMI I KTHIMIT TË EKRANIT

Instalim i shpejtë dhe i lehtë me mekanizmin e kthimit të ekranit të heshtur nga PIERROLL. Instalimi në alumin dhe dru. Aftësia për të zgjedhur shpejtësinë me të cilën ekrani do të mbyllet. Bllokim i lehtë kudo që duam të qëndrojmë të hapur, duke përdorur stabilizuesin. Në dispozicion në të bardhë dhe të zezë.

LEXO MË SHUMË

Gama e madhe e produkteve

Ne ofrojmë shumë zgjedhje në produktet e grilave dhe sistemeve kundër mushkonjave në një larmi madhësish dhe ngjyrash që mbulojnë instalimet më kërkuese.

SHIKONI PRODUKTET TONA

OBJEKTET & PRODHIMI

Përgjegjësia e prodhimit dhe qëndrueshmëria e ndërmarrjes Pier Roll në kombinim me shpërndarjen e shpejtë konsiderohet nga shumë si një nga kompanitë më serioze dhe të besueshme të grilave alumini dhe sistemeve anti-mushkonjë në Greqinë e Veriut.

Lexo më shumë

lajmet tona

Informohuni për zhvillimet më të fundit në këtë fushë, ngjarjet e biznesit, projektet tona, si dhe të gjitha produktet dhe ofertat e reja.

SHIKO TE GJITHA
Συμμετοχή στην 17η Διεθνή Έκθεση των Τιράνων

Με επιτυχία η εταιρία pierroll παραβρέθηκε στην 17η έκθεση στα Τίρανα όπου και προβάλαμε τα [...]

Παρουσίαση Μηχανισμού Επαναφοράς Σίτας

Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση με τον αθόρυβο μηχανισμό επαναφοράς σίτας από την PIERROLL.Τοποθέτηση σε αλουμίνιο [...]

Ανακοίνωνη Αναβάθμισης της νέας μας Ιστοσελίδας

Ενθουσιαμένοι σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία της νέας μας ιστοσελίδας. Μετά από έναν μήνα δημιουργικής εργασίας [...]

Informacioni i kontaktit